Kategori: QENDRA AULONA

Kategori: QENDRA AULONA

QENDRA AULONA
Image QENDRA AULONA

QENDRA SHQIPTARE PËR POPULLSINË DHE ZHVILLIMIN (Albanian Center for Population and Development) QENDRA AULONA VLORË Historiku i organizatës Qendra  “Aulona” në Vlorë është themeluar si degë e Shoqatës së Planifikimit Familiar, më nëntor 1998. Qendra Aulona ka një staf të përbërë nga Menaxherja e Qendrës dhe infermierja që punojnë me kohë të plotë. Po ashtu

Details
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian